[Ossm-members] ОО Маратон Vol.3

Арангел Ангов ufo at linux.net.mk
Mon Mar 27 15:51:39 UTC 2006


На пон, 2006-03-27 во 16:52 +0200, Jovan Kostovski напиша:
> Бројте ме и мене. Само ако може да биде негде крај на април- средина на мај,

Може би се убацил и јас, кажи точен датум.
-- 
Арангел Ангов
Слободен софтвер Македонија
http://www.slobodensoftver.org.mk
info at slobodensoftver.org.mk
More information about the Ossm-members mailing list