[Ossm-members] ОО Маратон Vol.3

savica at mt.net.mk savica at mt.net.mk
Tue Mar 28 08:22:24 UTC 2006>----Original Message----
>Од: ufo at linux.net.mk
>Датум: 27.3.2006 17:51
>До: <ossm-members at hedona.on.net.mk>
>Наслов: Re: [Ossm-members] ОО Маратон Vol.3
>
>На пон, 2006-03-27 во 16:52 +0200, Jovan Kostovski напиша:
>> Бројте ме и мене. Само ако може да биде негде крај на април- 
средина на мај,
>
>Може би се убацил и јас, кажи точен датум.

Сметајте и на мене за вклучување во преведувањето.

--
aleks


More information about the Ossm-members mailing list