[Ossm-members] ubuntu и царина

Aleksandar Josifoski josifoski at gmail.com
Tue Mar 28 10:18:22 UTC 2006


Здраво. 80 диска ми стигнале и чекаат на царина. Прочитав што треба на
softver.org.mk. Некој блиц начин да се дојде до нив? Колку би ме коштало
со оглед дека не сим многу при пари моментално, а ова вика 10дена...
Тежината на пакетот е некаде 4.5кг
Е да, сега ми е појасно што се советите да се нарачуваат до 10-15 диска,
па ако треба повеќе и кај комшии, пријатели, роднини...More information about the Ossm-members mailing list