[Ossm-members] оссм известување: инсталфест 15-16 април

Арангел Ангов ufo at linux.net.mk
Tue Mar 28 16:40:02 UTC 2006


На вто, 2006-03-28 во 14:00 +0200, Дамјан напиша:
> > Предлагам уште утре попладне таск форсот да се најде некаде во
> > град и да склопи еден акционен план. :)
> 
> денес, 28.03.2006, Плаца Либертас 20:00 (карши усо Јосип Броз)


Ако има некој SD меморија нека донесе за серверот. Имаме само 128 а тоа
е премалку.

ПС Ако има некој меморија за донирање а не доаѓа вечер нека ми пише
порака. 
-- 
Арангел Ангов
Слободен софтвер Македонија
http://www.slobodensoftver.org.mk
info at slobodensoftver.org.mk
More information about the Ossm-members mailing list