[Ossm-members] оссм известување: инсталфест 15-16 април

Georgi Stanojevski georgis at unet.com.mk
Tue Mar 28 17:10:58 UTC 2006


Новица Наков напиша:
> До кај стигнавме со ова? Да пишам што мислам и сл.
> 
> 0. Име на настанот? Пошто нема да биде само инстал фест а? :)

Линукс викенд.
Слободен викенд.


-- 
Glisha
The perfect OS, MS-DOS!
No patches, no root exploits for 21 years.More information about the Ossm-members mailing list