[Ossm-members] оссм известување: инсталфест 15-16 април

Aleksandar Balalovski gemidjy at lugola.net
Tue Mar 28 17:14:50 UTC 2006


On Tuesday 28 March 2006 19:10, Georgi Stanojevski wrote:
> Новица Наков напиша:
> > До кај стигнавме со ова? Да пишам што мислам и сл.
> >
> > 0. Име на настанот? Пошто нема да биде само инстал фест а? :)
>
> Линукс викенд.
> Слободен викенд.

Туксталации
Антивирус


More information about the Ossm-members mailing list