[Ossm-members] оссм известување: инсталфест 15-16 април

Зоран Димовски zoki.dimovski at gmail.com
Tue Mar 28 20:32:52 UTC 2006


> > Инсталирачи ќе дојдат? Кој за што? Ајде пријавете се.
>
> одма пријавете се, да знаеме дали воопшто можеме да го правиме ова.


Јас се пријавувам, Зоран Димовски :)
ќе инсталирам т.е. и ќе има можност да се снима следново:
Mandriva Linux 2006 (x86) - 1DVD
Mandriva Linux 2006 (x86_64) - 1DVD
OpenSuse 10 (x86_64) - 5CD
Kubuntu Dapper Drake (x86_64) - 1CD
FedoraCore 5 (x86) - 1DVD
можно е и Knoppix 1DVD

И нудам помош за Mandriva Linux 2006 и за Kubuntu Dapper Drake или се што
спаѓа под Kubuntu.

Поздрав, Зоки.
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20060328/793ce9a4/attachment.html>


More information about the Ossm-members mailing list