[Ossm-members] оссм известување: инсталфест 15-16 април

Igor Stamatovski igor.stamatovski at gmail.com
Fri Mar 31 07:51:53 UTC 2006


Ако има уште простор, и може уште да се пријавуваат предавања, мене ми текна
дека би можел за фајфокс да одржам предавање.

Фајрфокс за обични корисници, за девелопери, технологии и стандарди кои ги
поддржува, екстензии, теми и сл.


20-30 мин

--
Игор
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20060331/8a918b98/attachment.html>


More information about the Ossm-members mailing list