[Ossm-members] ubuntu и царина

Новица Наков novica at bagra.org
Thu Mar 30 14:53:53 UTC 2006


Aleksandar Josifoski напиша: 

>  Некој блиц начин да се дојде до нив? Колку би ме коштало
> со оглед дека не сим многу при пари моментално, а ова вика 10дена...
> Тежината на пакетот е некаде 4.5кг

Како мислиш блиц? Треба да се плати и тоа е тоа. Искрено не се сеќавам како 
беше плаќањето. Најдобро е да одиш и да прашаш што точно наумиле овој пат 
цариниците. :) 

За повеќе детали, ми се чини напишавме едно известување пред некое време. Би 
требало да го има на www.slobodensoftver.org.mk

-- 
Новица

An eye for an eye
makes the whole world blind.More information about the Ossm-members mailing list