[Ossm-members] Get legal на македонски

Арангел Ангов ufo at linux.net.mk
Fri May 5 10:54:08 UTC 2006


На пет, 2006-05-05 во 11:23 +0200, Vladimir Stefanov напиша:
> Споредете ја со оригиналот и кажете дали е ок преводот. 

Мислам дека посоодветно би било: „Изберете легално, изберете
OpenOffice.org!“

Отворете ја страницата и прочитајте и мислам дека ќе се сложите со мене.

-- 
Арангел Ангов
Слободен софтвер Македонија
http://www.slobodensoftver.org.mk
info at slobodensoftver.org.mk
More information about the Ossm-members mailing list