[Ossm-members] Get legal на македонски

Vladimir Stefanov vladoboss at mt.net.mk
Fri May 5 11:39:34 UTC 2006


Арангел Ангов напиша:
> На пет, 2006-05-05 во 11:23 +0200, Vladimir Stefanov напиша:
>> Споредете ја со оригиналот и кажете дали е ок преводот. 
> 
> Мислам дека посоодветно би било: „Изберете легално, изберете
> OpenOffice.org!“
> 
> Отворете ја страницата и прочитајте и мислам дека ќе се сложите со мене.
> 
Така беше првично, ама кога го менував копчето немаше место за Изберете. 
Ако го проширев ќе изгледаше огромно, така да се вратив на Земете, Земи.More information about the Ossm-members mailing list