[Ossm-members] Get legal на македонски

Арангел Ангов ufo at linux.net.mk
Fri May 5 11:45:10 UTC 2006


На пет, 2006-05-05 во 13:39 +0200, Vladimir Stefanov напиша:
> Така беше првично, ама кога го менував копчето немаше место за Изберете. 
> Ако го проширев ќе изгледаше огромно, така да се вратив на Земете, Земи.

Дај бе не заебавај, ради копчето ли ќе менуваш, дај ќе го средиме
копчето, не мора баш така да изгледа. Ќе пробам ја да го средам сеа ај.

-- 
Арангел Ангов
Слободен софтвер Македонија
http://www.slobodensoftver.org.mk
info at slobodensoftver.org.mk
More information about the Ossm-members mailing list