[Ossm-members] Get legal на македонски

Aleksandar Balalovski gemidjy at lugola.net
Fri May 5 15:39:40 UTC 2006


Во петок 5. мај 2006 13:32 Арангел Ангов напиша:
> На пет, 2006-05-05 во 13:45 +0200, Арангел Ангов напиша:
> > Дај бе не заебавај, ради копчето ли ќе менуваш, дај ќе го средиме
> > копчето, не мора баш така да изгледа. Ќе пробам ја да го средам сеа ај.
>
> Готово.

Штом дојди Џолонга ќе го ставиме на lugola.net ;)

Поздрав


More information about the Ossm-members mailing list