[Ossm-members] Get legal на македонски

Арангел Ангов ufo at linux.net.mk
Fri May 5 13:32:39 UTC 2006


На пет, 2006-05-05 во 13:45 +0200, Арангел Ангов напиша: 
> Дај бе не заебавај, ради копчето ли ќе менуваш, дај ќе го средиме
> копчето, не мора баш така да изгледа. Ќе пробам ја да го средам сеа ај.

Готово.
-- 
Арангел Ангов
Слободен софтвер Македонија
http://www.slobodensoftver.org.mk
info at slobodensoftver.org.mk
More information about the Ossm-members mailing list