[Ossm-members] Филм

Igor Stamatovski igor.stamatovski at gmail.com
Tue Nov 7 08:53:32 UTC 2006


>
> Па, да. Дечкото со кого правев муабет е од ФДУ. Он ми рече дека се што е
> до нив да направат нема да кошта ништо. Тоа што ќе кошта е типот што ќе
> го држи светлото, на пример ;)


Уфо би го држел за два сендвича светлото. Стојанче сигурно за престиж и
претставување. :) (evil)

-- 
Igor Stamatovski

Free Software Macedonia
____________________________
http://www.slobodensoftver.org.mk
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20061107/cf1bb129/attachment.html>


More information about the Ossm-members mailing list