[Ossm-members] Филм

Ilin Petkovski krack at linux.net.mk
Tue Nov 7 08:40:18 UTC 2006


На вто, 2006-11-07 во 01:39 +0100, Jovan Kostovski напиша:
> On 11/6/06, Ilin Petkovski <krack at linux.net.mk> wrote:
> > Вчера се сретнав со еден дечко кој веќе подолго се занимава со правење
> > аматерски филмови.
> 
> Идејата е одлична, само незнам од каде ќе најдеме пари.
> Нели е подобра варијатна (финансиски) да најдеме некои деца од ФДУ
> и да ни средат се за џабе? Тие сигурно ќе работат за престиж и
> претставување на своите знаења пред нивните професори ;)

Па, да. Дечкото со кого правев муабет е од ФДУ. Он ми рече дека се што е
до нив да направат нема да кошта ништо. Тоа што ќе кошта е типот што ќе
го држи светлото, на пример ;)

Поздрав.
> 
> ПОЗДРАВ, Чомбе
> 
> П.С. Стојанче пази што правиш на листава. Ако имаш да кажеш нешто
> паметно кажи, ако не, не спамирај
> _______________________________________________
> Ossm-members mailing list
> Ossm-members at hedona.on.net.mk
> http://hedona.on.net.mk/mailman/listinfo/ossm-members

More information about the Ossm-members mailing list