[Ossm-members] Филм

Misa Popovic popmisa at gmail.com
Tue Nov 7 10:18:22 UTC 2006


Добра идеја!

1. Светлото стои на статив и немора (не треба) никој да го држи. :-)
2. Уфо нека држи микрофон за два сендвича. :-)
3. Можеби може опремата да се позајми ... мислам дека има такви
организации кои бесплатно ти даваат опрема за да снимиш аматерски
филм.
4. Проблемот е монтажата - која не е наивна работа... и можеби таму
треба да се дадат повеќе пари...
5. Остатокот од трошоците отпаѓаат на превоз, храна и miniDV касетки
(200 ден. комад)

Тоа што сакам да кажам е дека е важно да се сними, па макар и дале
сите 250евра, што и не е толку многу ако никој од нас не се нафати да
го направи.

поздрав
Миша


More information about the Ossm-members mailing list