[Ossm-members] Филм

Misa Popovic popmisa at gmail.com
Tue Nov 7 10:23:12 UTC 2006


Прашање: Дали студентите ќе снимат документарец за ОССМ или ОССМ ќе си
сними документарец за себе?

Пошто, ако документарецот е дело на ОССМ (иако сниман од студентите на
ФДУ), тогаш треба да се разгледаат прашањата на што ќе биде монтиран
филмот ... у Linux околина со Kino и Cinerella или у Виндоуз околина
со Премиер и компанија?

Миша


More information about the Ossm-members mailing list