[Ossm-members] Филм

Aleksandar Balalovski gemidjy at lugola.net
Tue Nov 7 11:25:12 UTC 2006


On Tuesday 07 November 2006 11:29, Арангел Ангов wrote:

>
> Нема да изгледа баш убаво, документарец за слободен софтвер правен на
> неслободен софтвер. За ова не треба да се дискутира воопшто.
>

Знаеш професионалец што ќе работи со слободен софтвер видео обработка? Јас не. 
Нема ни да најдеш. Нема добар софтвер за видео обработка кој е слободен. 
Kino? хаха


More information about the Ossm-members mailing list