[Ossm-members] Филм

Арангел Ангов ufo at linux.net.mk
Tue Nov 7 10:29:48 UTC 2006


На вто, 2006-11-07 во 11:23 +0100, Misa Popovic напиша:
> Пошто, ако документарецот е дело на ОССМ (иако сниман од студентите на
> ФДУ), тогаш треба да се разгледаат прашањата на што ќе биде монтиран
> филмот ... у Linux околина со Kino и Cinerella или у Виндоуз околина
> со Премиер и компанија?

Нема да изгледа баш убаво, документарец за слободен софтвер правен на
неслободен софтвер. За ова не треба да се дискутира воопшто. 
More information about the Ossm-members mailing list