[Ossm-members] Децо...

Dean Josevski dean at integraeng.com.mk
Tue Nov 7 16:19:27 UTC 2006


On Tuesday 07 November 2006 16:55, Blagoj Kapsarov wrote:
> Абе симнав некоја дефектна верзија на Мандрива PP 2007, и цела недела ја
> "инсталирам" и  никако да се случи тоа.
> Ми треба ако има некој инсталирана или ОК верзија на PP ми треба итно ќе му
> дадам ДВД да ми ја снима...
>
> Thanks....!!!

Од тоа чудо, ако може и јас би сакал. ;)

Деан Јошевски


More information about the Ossm-members mailing list