[Ossm-members] Децо...

Blagoj Kapsarov kapsarovb at gmail.com
Tue Nov 7 15:55:24 UTC 2006


Абе симнав некоја дефектна верзија на Мандрива PP 2007, и цела недела ја
"инсталирам" и  никако да се случи тоа.
Ми треба ако има некој инсталирана или ОК верзија на PP ми треба итно ќе му
дадам ДВД да ми ја снима...

Thanks....!!!
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20061107/925a116b/attachment.html>


More information about the Ossm-members mailing list