[Ossm-members] greasemonkey

Новица Наков novica at bagra.org
Sat Nov 11 18:08:00 UTC 2006


Налетав на ова 
http://diveintogreasemonkey.org/

и не ми се верува дека има цела книга за една Firefox екстензија. 

Читав about, ама не ми е баш најјасно. Има некој да го користел ова чудо и со 
прости зборови да ми каже што е трикот?

-- 
Новица

Beware of he who would deny you access to information,
for in his heart, he dreams himself your master.More information about the Ossm-members mailing list