[Ossm-members] igra

eagle eagle eagle8 at gmail.com
Sat Nov 11 23:19:47 UTC 2006


taka e be Stojance, ne znaev kega "gay" zaednicata imala prestavnik vo
ossm... mojot "spam" e direktet napad na tvoite custvata.... pft...


On 11/11/06, Stojance Dimitrovski <sdimitrovski at gmail.com> wrote:
>
> abe nisto ama se iznervirav deka nikoj ne izreagira, a ja da napisev
> nesto odma ke mi
> se razvikaa.
>
> On 11/10/06, eagle eagle <eagle8 at gmail.com> wrote:
> > abe stojance ne znaev deka si tolku sensitiven... izvini ako ti gi
> povrediv
> > custvata.. pfttt...
> >
> >
> > On 11/10/06, Stojance Dimitrovski <sdimitrovski at gmail.com> wrote:
> > >
> > > On Fri, 2006-11-10 at 16:49 +0100, eagle eagle wrote:
> > > > toe ne e spam, jas samo baram usluga....
> > >
> > > Незнам за тоа - ние уствари не ни треба да се караме на листава, ама
> ти
> > > не си во право! Прво прочитај го бонтонот па после пишувај. Да бараше
> > > услуга за OpenOffice.org или за нешто слично ќе ти помогневме, ама ти
> па
> > > за игра. За игра еј! Ти да беше на мое место кога ми се дереа, има и
> > > скорешни на пр:
> > >
> > > П.С. Стојанче пази што правиш на листава. Ако имаш да кажеш нешто
> > > паметно кажи, ако не, не спамирај
> > >
> > > Така да, не прави вака... Мислам дека некој друг не забележа, ама јас
> > > забележав
> > > и ме изнервира - дека мене ми имаат викано така како на пр ^. И +
> пораката
> > > ти е
> > > во HTML не е во Plain Text, и треба да пишуваш на КИРИЛИЦА.
> > >
> > > И не барај такви услуги на мејлинг листи кои не се наменети за тоа.
> > >
> > > Многу се извинувам ако навредив некој, но ова беше само за опомена.
> > >
> > >
> > > _______________________________________________
> > > Ossm-members mailing list
> > > Ossm-members at hedona.on.net.mk
> > > http://hedona.on.net.mk/mailman/listinfo/ossm-members
> > >
> >
>
>
> --
> I trust everyone, it's the devil inside them I don't trust.
> _______________________________________________
> Ossm-members mailing list
> Ossm-members at hedona.on.net.mk
> http://hedona.on.net.mk/mailman/listinfo/ossm-members
>
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20061112/08c0ac9a/attachment.html>


More information about the Ossm-members mailing list