[Ossm-members] igra

Stojance Dimitrovski sdimitrovski at gmail.com
Sat Nov 11 13:15:09 UTC 2006


abe nisto ama se iznervirav deka nikoj ne izreagira, a ja da napisev
nesto odma ke mi
se razvikaa.

On 11/10/06, eagle eagle <eagle8 at gmail.com> wrote:
> abe stojance ne znaev deka si tolku sensitiven... izvini ako ti gi povrediv
> custvata.. pfttt...
>
>
> On 11/10/06, Stojance Dimitrovski <sdimitrovski at gmail.com> wrote:
> >
> > On Fri, 2006-11-10 at 16:49 +0100, eagle eagle wrote:
> > > toe ne e spam, jas samo baram usluga....
> >
> > Незнам за тоа - ние уствари не ни треба да се караме на листава, ама ти
> > не си во право! Прво прочитај го бонтонот па после пишувај. Да бараше
> > услуга за OpenOffice.org или за нешто слично ќе ти помогневме, ама ти па
> > за игра. За игра еј! Ти да беше на мое место кога ми се дереа, има и
> > скорешни на пр:
> >
> > П.С. Стојанче пази што правиш на листава. Ако имаш да кажеш нешто
> > паметно кажи, ако не, не спамирај
> >
> > Така да, не прави вака... Мислам дека некој друг не забележа, ама јас
> > забележав
> > и ме изнервира - дека мене ми имаат викано така како на пр ^. И + пораката
> > ти е
> > во HTML не е во Plain Text, и треба да пишуваш на КИРИЛИЦА.
> >
> > И не барај такви услуги на мејлинг листи кои не се наменети за тоа.
> >
> > Многу се извинувам ако навредив некој, но ова беше само за опомена.
> >
> >
> > _______________________________________________
> > Ossm-members mailing list
> > Ossm-members at hedona.on.net.mk
> > http://hedona.on.net.mk/mailman/listinfo/ossm-members
> >
>


-- 
I trust everyone, it's the devil inside them I don't trust.


More information about the Ossm-members mailing list