[Ossm-members] слободен софтвер на етф

Новица Наков novica at bagra.org
Sun Nov 19 08:57:52 UTC 2006


Vlado Peshov напиша: 

> па да отидеме директно кај Тото. Оти тие што сме на ЕТФ
> (сегашно ФЕИТ) знаеме дека имало случаеви каде што на предавања кај
> Тентов се зборело на вакви теми.

Тентов е всушност деканот? Ако не е, нема што да збориме со него. 

Anyway: http://bugs.softver.org.mk/task/104
И таму секој си пишува што точни би сакал да каже или чуе.

-- 
Новица

There is no patch for stupidity.More information about the Ossm-members mailing list