[Ossm-members] слободен софтвер на етф

Vlado Peshov vlatkop at gmail.com
Sun Nov 19 12:19:43 UTC 2006


On 11/19/06, Новица Наков <novica at bagra.org> wrote:
> Vlado Peshov напиша:
>
> > па да отидеме директно кај Тото. Оти тие што сме на ЕТФ
> > (сегашно ФЕИТ) знаеме дека имало случаеви каде што на предавања кај
> > Тентов се зборело на вакви теми.
>
> Тентов е всушност деканот? Ако не е, нема што да збориме со него.
>

Аристотел Тентов е професор и меѓу другото одговорен за ФЛАОП
(Факултетска Лабараторија за Автоматска Обработка на Податоци)


More information about the Ossm-members mailing list