[Ossm-members] слободен софтвер на етф

Jovan Kostovski chombium at gmail.com
Mon Nov 20 20:15:03 UTC 2006


On 11/20/06, Новица Наков <novica at bagra.org> wrote:
> Арангел Ангов напиша:
>
> > Ја мислам никако понеделник, среда или четврток.
>
> Понеделник ќе биде веројатно. Пошто вторник,  среда и четврток се фудбал
> денови. Да не зјае предавањето празно заради лига на шампиони.

А да не се расправаме за денот, да напраиме муабет
со луѓето на етф прво, а?

ПОЗДРАВ, Чомбе


More information about the Ossm-members mailing list