[Ossm-members] слободен софтвер на етф

Арангел Ангов ufo at linux.net.mk
Mon Nov 20 21:54:40 UTC 2006


На пон, 2006-11-20 во 20:06 +0100, Новица Наков напиша:
> Понеделник ќе биде веројатно. Пошто вторник,  среда и четврток се фудбал 
> денови. Да не зјае предавањето празно заради лига на шампиони.

Гикови трошат време на гледање фудбал?
-- 
Арангел Ангов
Слободен софтвер Македонија
http://www.slobodensoftver.org.mk
info at slobodensoftver.org.mk
More information about the Ossm-members mailing list