[Ossm-members] слободен софтвер на етф

Georgi Stanojevski glisha at gmail.com
Mon Nov 20 20:18:47 UTC 2006


Jovan Kostovski напиша:

> Кога го договаравме последниот install fest со Глиша,

Претпоследниот.

> Јас сум заинтерсиран да спремам нешто.
> Мислам дека би било убаво да се направи муабет, на какви
> теми и во каква насока да ги тераме предавањата

На какви сакаш/знаеш теми.

Нешто како што, мислам, прават босанците и битолчаните. Работилници од 
народот за народот каде поискусните(во некоја област) држат некое мало 
предавање/презентација за другите неискусните/заинтересирани намерници? 
Па друг пат некој друг и така?

Нешто како онлајн предавањето на Дамјан средата 
(http://www.softver.org.mk/damjan/01162833103), на кое не бев но ваљда 
било интересно.

-- 
Glisha
The perfect OS, MS-DOS!
No patches, no root exploits for 21 years.More information about the Ossm-members mailing list