[Ossm-members] слободен софтвер на етф

fleka fleka at punkass.com
Wed Nov 22 19:02:52 UTC 2006


Секој четврток од 20:00:
http://www.astronomija.com.mk/vest.asp?id=996

Обично предавањата се во амфитеатар,
но понекогаш се користат и некои од предавалните


Новица Наков wrote:
> Пошто дискутираме за идеи и сл. на мејлинг листа, да ги замолам тековните 
> студенти на ФЕИТ што се на листава да кажат дали знаат дали амфитеатарот на 
> факултетот се користи во деновите пон - чет од 20 до 22 часот.
>
> Значи знаеме, со задоцнување додуше, дека во понеделник ИАЕСТЕ го користи во 
> тој период. Чекам да ми кажете за другите денови.
More information about the Ossm-members mailing list