[Ossm-members] слободен софтвер на етф

fleka fleka at punkass.com
Mon Nov 20 23:08:02 UTC 2006


Заклучок:
    луѓето што гледаат фудбал = различни луѓе
    :)

Се зезам само... токму тоа е идејата

Новица Наков wrote:
> Арангел Ангов напиша: 
>
>   
>> Гикови трошат време на гледање фудбал?
>>     
>
> Ако е за приватна забава не мора на ЕТФ да правиме ништо а? Ќе се собереме 
> негде дома и толку. Идејата е да дојдат различни луѓе.
>
>   

More information about the Ossm-members mailing list