[Ossm-members] слободен софтвер на етф

Новица Наков novica at bagra.org
Mon Nov 20 22:59:53 UTC 2006


Арангел Ангов напиша: 

> Гикови трошат време на гледање фудбал?

Ако е за приватна забава не мора на ЕТФ да правиме ништо а? Ќе се собереме 
негде дома и толку. Идејата е да дојдат различни луѓе.

-- 
Новица

Computers are like air conditioners, they stop working when you open windows.More information about the Ossm-members mailing list