[Ossm-members] слободен софтвер на етф

Арангел Ангов ufo at linux.net.mk
Tue Nov 21 11:20:04 UTC 2006


На вто, 2006-11-21 во 12:17 +0100, Дамјан напиша:
> > А термин  обично најдобар е 13:00,
> > у 20:00 тие што биле од сабајле нема шанси да се вратат на факултет, а
> > оние што завршиле едвај чекаат да си отидат
> 
> Кој ќе ти даде термин во 13:00 било каде ???
> get real

Башка што нема кој да ги држи тие презентации пред 17-18 часот.
-- 
Арангел
More information about the Ossm-members mailing list