[Ossm-members] слободен софтвер на етф

Дамјан penguinista at mail.net.mk
Tue Nov 21 11:17:46 UTC 2006


> А термин  обично најдобар е 13:00,
> у 20:00 тие што биле од сабајле нема шанси да се вратат на факултет, а
> оние што завршиле едвај чекаат да си отидат

Кој ќе ти даде термин во 13:00 било каде ???
get real


-- 
дамјан ( http://softver.org.mk/damjan/ )

      ...and that is how we know the Earth to be banana-shaped.



More information about the Ossm-members mailing list