[Ossm-members] слободен софтвер на етф

Новица Наков novica at bagra.org
Tue Nov 21 19:58:07 UTC 2006> Anyway: http://bugs.softver.org.mk/task/104

Никој овде ништо не пријавил... ц ц ц.

Утре јас одам на ФЕИТ и ако се оди како што треба ќе се формализира таа наша 
соработка. Со некое воведно предавање за запознавање и со темите и со луѓето 
воопшто почнуваме во понеделник 27 ноември во 20 часот - значи ова под услов 
утре да заврши тој формалниот дел.

-- 
Новица

Fools speak because they have to say something.
Wise speak because they have something to say.More information about the Ossm-members mailing list