[Ossm-members] слободен софтвер на етф

fleka fleka at punkass.com
Tue Nov 21 20:47:30 UTC 2006


>> Кој ќе ти даде термин во 13:00 било каде ???
>> get real
Со одобрување од деканот салата за конференции може да се земе кога е 
слободна
>>
>> Башка што нема кој да ги држи тие презентации пред 17-18 часот.
>>     
Ова не знам
More information about the Ossm-members mailing list