[Ossm-members] dali moze da se dobie Mandriva 2007?

Dean Josevski dean at integraeng.com.mk
Thu Nov 23 14:11:34 UTC 2006


On Tuesday 21 November 2006 21:44, savica at mt.net.mk wrote:
> 

>
>Здраво Друштво,
>
>Дали некој ја има, или поточно дали некој може да
> ми ја даде (позајме) 
>Mandriva 2007?

Здраво!

64-битна ако сакаш можам да
> ти дадам.

Поздрав,
Александар


Фала, ама ми треба 32-битна. ;(

Поздрав,
-- 
Деан Јошевски


More information about the Ossm-members mailing list