[Ossm-members] fish protokol

Dean Josevski dean at integraeng.com.mk
Thu Nov 23 14:47:46 UTC 2006


Здраво, 

Откако го открив,;)  на работа го користам Fish протоколот. Доколку за него 
нема никаков материјал на македонски, можам да напишам pdf. Дали има интерес?

Поздрав,
-- 
Деан Јошевски


More information about the Ossm-members mailing list