[Ossm-members] Ај речете му на UFO да ме стави веќе во тоа за преведување на Ubuntu

Stojance Dimitrovski sdimitrovski at gmail.com
Sun Nov 26 16:50:43 UTC 2006


Му пратив маил на Уфо за да ме стави во преведувач на Убунту, ама нема
одговор. Ај речете му. Дека гледам пишува на листава. Фала.
More information about the Ossm-members mailing list