[Ossm-members] fish protokol

Dean Josevski dean at integraeng.com.mk
Mon Nov 27 15:00:57 UTC 2006


On Monday 27 November 2006 15:55, Дамјан wrote:
> > > не ми е јасно што сакаш да кажеш со ова последново.
> >
> > На пример, доколку направиш двоклик врз некој фајл, Konqueror ќе ја
> > активира соодветната апликација на оддалечениот компјутер. На пример, на
> > локалниот компјутер немаш OpenOffice.org, a треба нешто на брзина да и
> > помогнеш на колешката од соседната канцеларија.;) Се поврзуваш со FISH,
> > го средуваш документот и си продолжуваш со работа. Не го ни земаш локално
> > на „твојот“ компјутер.
>
> Хмм ова може? На кој компјутер се извршува програмот?


Кај колешката. ;)

-- 
Деан Јошевски


More information about the Ossm-members mailing list