[Ossm-members] fish protokol

Дамјан penguinista at mail.net.mk
Mon Nov 27 14:55:46 UTC 2006


> > не ми е јасно што сакаш да кажеш со ова последново.
>
> На пример, доколку направиш двоклик врз некој фајл, Konqueror ќе ја
> активира соодветната апликација на оддалечениот компјутер. На пример, на
> локалниот компјутер немаш OpenOffice.org, a треба нешто на брзина да и
> помогнеш на колешката од соседната канцеларија.;) Се поврзуваш со FISH, го
> средуваш документот и си продолжуваш со работа. Не го ни земаш локално на
> „твојот“ компјутер.

Хмм ова може? На кој компјутер се извршува програмот?


-- 
дамјан ( http://softver.org.mk/damjan/ )

Tagline generated by 'gensig' mail-client-independent .signature generator.
Get your copy at http://www.geekthing.com/~robf/gensig/More information about the Ossm-members mailing list