[Ossm-members] Нет кафе

Dean Josevski dean at integraeng.com.mk
Tue Oct 10 09:06:33 UTC 2006


On Tuesday 10 October 2006 09:08, strumjan at mol.net.mk wrote:
> Ми требаат информации околу програм за интернет кафе.
> Пожелно е и варијанти за неслободните прозорци.
>
> П.С. Знам дека порано беше спомнато ама без архива сум:(

Контактирај го Александар Балаловски. Тој има направено програма за оваа 
работа. 


-- 
Деан Јошевски


More information about the Ossm-members mailing list