[Ossm-members] Нет кафе

Aleksandar Balalovski gemidjy at lugola.net
Tue Oct 10 10:59:59 UTC 2006


On Tuesday 10 October 2006 07:08, strumjan at mol.net.mk wrote:
> Ми требаат информации околу програм за интернет кафе.
> Пожелно е и варијанти за неслободните прозорци.
>
> П.С. Знам дека порано беше спомнато ама без архива сум:(

Јас имам работено на таков проект кој не е баш совршен и не знам дали ќе ти 
брка работа, меѓутоа види си сам. Информации (на англиски, средувам сега на 
македонски), овде: http://gemidjy.blogspot.com/2006/01/gemter-pack_29.html , 
симнување на архивата овде:  
http://lugola.net/gemidjy/files/GemterPack_v0.3.tar.gzMore information about the Ossm-members mailing list