[Ossm-members] Konferenija

Новица Наков novica at bagra.org
Wed Oct 11 16:57:52 UTC 2006


Имам многу пораки во сандаче и не можам сѐ да читам, ама можам да ви кажам 
дека ФЛОСС конферениција ќе има до крајот на оваа (или почетокот на другата) 
година во рамките на оној проектот на УНДП во кој Слободен софтвер Македонија 
учествува.

Па, ако баш има луѓе желни за работа, тогаш кога ќе се појават информации за 
тоа, веднаш може да се вклучиме.

(Да не мрчам одма, ама па и да не испадне како со работата со тренингот, а?)(Овај, да, ставив интернет од вентилите. :))

-- 
Новица

The difference between 'involvement' and 'commitment' is like an eggs-and-ham
breakfast: the chicken was 'involved' - the pig was 'committed'.More information about the Ossm-members mailing list