[Ossm-members] Q&A за активности поврзани со слободен софтвер ( македонија )

Новица Наков novica at bagra.org
Fri Oct 13 17:16:43 UTC 2006


Сега зборувам со Златко на џабер и Златко вели дека има полно работи за кои не 
бил баш во тек. Бидејќи јас не пишував долго време по листиве, а не можам 
сега да ловам прашања низ стари пораки, повелете, ако имате нешто што сум 
требал јас да го одговорам (како претседател на Слободен софтвер Македонија), 
прашувајте сега. :)
-- 
Новица

Fools speak because they have to say something.
Wise speak because they have something to say.More information about the Ossm-members mailing list