[Ossm-members] Q&A за активности поврзани со слободен софтвер ( македонија )

Georgi Stanojevski georgis at unet.com.mk
Fri Oct 13 18:11:30 UTC 2006


Новица Наков напиша:

> прашувајте сега. :)

Кај се парите!?!?

-- 
Glisha
The perfect OS, MS-DOS!
No patches, no root exploits for 21 years.More information about the Ossm-members mailing list