[Ossm-members] ВАЖНО: Оглас за подготовка на понуда за тренинг на тренери

Зоран Димовски zoki.dimovski at gmail.com
Fri Oct 13 18:20:39 UTC 2006


Aleksandar Balalovski wrote:
> On Friday 13 October 2006 17:40, Новица Наков wrote:
>   
>> Неоком го добил тендерот. Тој ќе ги организира предавањата. Главен ќе бил
>> некој сис. администратор кој во своето CV имал наведено учество во
>> активности на Слободен софтвер Македонија.
>>
>> Знае некој кој е тој човек?
>>     
>
> Значи човек кој работи во Неоком а воедно и учествувал во проекти/активности 
> на оССМ ?
>   
Можеби дошол на некој од инсталфестите да му инсталираме Линукс и тоа е 
учествување нели :)

Да бидеме реални нема никој од Неоком кој учествувал во било која 
активност на ОССМ.
Се знаат тие што учествуваат а тие што не учествуваат.

Поздрав, Зоки.More information about the Ossm-members mailing list