[Ossm-members] ВАЖНО: Оглас за подготовка на понуда за тренинг на тренери

Aleksandar Balalovski gemidjy at lugola.net
Fri Oct 13 20:02:28 UTC 2006


On Friday 13 October 2006 17:40, Новица Наков wrote:
> Неоком го добил тендерот. Тој ќе ги организира предавањата. Главен ќе бил
> некој сис. администратор кој во своето CV имал наведено учество во
> активности на Слободен софтвер Македонија.
>
> Знае некој кој е тој човек?

Значи човек кој работи во Неоком а воедно и учествувал во проекти/активности 
на оССМ ?

Тоа треба да го „расветли“ НВО-то, иако може да се работи за човек кој навел 
вистина, во случај да тоа не е точно треба најмалку да се знае кој е 
господинот.

Така мислам јас.


More information about the Ossm-members mailing list