[Ossm-members] ВАЖНО: Оглас за подготовка на понуда за тренинг на тренери

Georgi Stanojevski georgis at unet.com.mk
Sun Oct 15 00:28:03 UTC 2006


Igor Stamatovski напиша:

> Ако стигне некој да оди таму, нека каже како поминал после. Само
> мислам деке ќе треба да каже на листава за да може да им се каже на
> УНДП.

Кога? Каде?

-- 
Glisha
The perfect OS, MS-DOS!
No patches, no root exploits for 21 years.More information about the Ossm-members mailing list